Ansvarig för Hästverksamheten, Uthyrning och Administration

Axjón från Bäjeby Gård
och matte Annica

Annica fick sin första Shetlandsponny som 3-åring och har därefter från 6-års ålder ridit regelbundet på Ridskola i kombination med egen häst hemma.
Som 20-åring upptäckte Annica Islandshästarna, mycket tack vare Lena Lennartsson och fascinerades av utmaningen att rida hästar med fler än 3 gångarter...

Egen Hästföretagare sedan 2010. Med god hjälp av maken Magnus!
Har under längre tid utbildat sig inom SIF (Svenska Islandshästföreningen) och har genomgått bl a Takt & Gångartskurs, Avelskurser och är diplomerad Ridledare.

Fr.o.m 2016 även examinerad Centrerad ridnings Instruktör, nivå 1! 
Annica är så tacksam att bl.a Pia Paulsén Hawée CR-nivå 3, peppade henne att genomföra CR-utbildningen och att Annica, med flera, har möjlighet att träna regelbundet för Pia här hemma på gården.
Annica själv erbjuder ridundervisning de flesta dagar och kvällar i veckan. Både grupp, kompis och privatlektioner på egen eller lånad (Islands)häst enligt ö.k. Har i snitt cirka 60st elever/vecka, både barn, ungdom och vuxna på olika nivåer.

Största fritidsintresset är att umgås med familjen!
Dock läggs många timmar/vecka på att sköta och utveckla familjeföretaget.

Tycker fortfarande att det är avkopplande och intressant att läsa facklitteratur om hästar istället för skönlitteratur :-)

För mer info, välkommen att kontakta
Annica Strömberg
Mobilnr 070-436 16 33
bajebygard@hotmail.com